Steningeviken i Märsta

10-11/2 2018 Märsta, Steningeviken

Denna abborre var den största i konten !!!

Du som vill ha lite info om pimpel-SM  2018 i Märsta, Steningeviken kan med fördel gå in på  www.pimpelsport.se  , eller Facebook och där gå in på  Pimpeltävlingar/isfiskepass.  Det finns massor med information + resultatlistor där.

Från Grängesfirren var vi inte så många, Individuellt tävlade i damveteranklassen Yvonne Wallin, i äldre herrveteranklasssen Rainer Funestig och Lars Nordström och i lag hade vi bara ett äldre herrveteranlag där Rainer, Lars och Rolf Åkerman tävlade på söndagen.

Steningeviken var inte den fiskevik i Mälaren som vi trodde, för det första nappade det inte, för det andra var fiskarna så små så vikterna blev typ ingenting.  Vi tre som fiskade individuellt placerade oss inte, Rainer var bäst på blygsamma 800 gram.  I lagtävlingen gick det lite bättre, vi placerade oss på en 6:e plats av 25  med c:a 1.400 gram tillsammans, enda positiva var att vi kom före våra kompisar från NGF !!!! 

 
What do you want to do ?
New mail
Starten på lördag 10/2, SM på Steningeviken, Märsta
Rainer Funestig laddar inför SM
Karl-Olof Wikström, Smedjebacken, 14 plats i herrveteranklassen, c:a 1,5 kg.
Bengt Österholm och Pentti Harmaala från NGF, dom har fiskat många gånger på Steningeviken, men hittade inte fisken dom heller.
Kjell o Ellen var där och sålde allt möjligt, fiska försökte dom också med.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.09 | 15:56

Firrens Telefonsvararen är för tillfället ur funktion.

...
30.05 | 20:38

Hellström kan inte komma på tisdag

...
06.01 | 09:02

Okay, då provar jag på Dammsjön idag, onsdag. Jag är själv så någon annan får gärna dyka upp och göra mig sällskap. Är man fler än 1 så blir det ju en tävling.

...
14.12 | 08:03

Medlem avgift hur har ni tänkt att göra

...
Du gillar den här sidan