Sysslebäck, 29/2 - 1/3, 2020, Letten

Pimpel-SM avgjordes 2020  på sjön Letten 1,5 mil från Sysslebäck i norra Värmland. Grängesfirren hade 4 representanter i den individuella tävlingen på lördagen och 3 lag i lagtävlingen på söndagen.

I den individuella tävlingen hade vi inga framstående resultat, bäst var Ellen Jonsson med sin 5:e plats i äldre damveteranklassen, men hon tävlar för Borlänge.

I lagtävlingen på söndagen gick det bättre, i herrseniorerklassen kommer Janne Funestig, Christoffer Carlsson och Ulf Hedlund på en mycket bra 5:e plats bland 67 lag.  I damveteranklassen blir Yvonne Wallin, Monica Andersson och Eva Mörlin 3:a = bronsmedalj =  mycket bra. I äldre herrveteranklassen kommer Lars Nordström, Rolf Åkerman och Kjell Hellström  på 9:e plats.

Andra placeringar: Hans Arvidsson, Sten-Olof Holmberg och Karl-Olof Wickström, tävlande för Smedjebacken men medlemmar i Grängesfirren på 6:e plats i Herrveteraner.

Ellen Jonsson och Inger Åkerman blev 5:a i äldre damveteraner, tyvärr fick dom inte tag på en tredje lagmedlem.

Grängesfirrens representanter på Pimpel-SM 2020. Yvonne Wallin, Lars Nordström, Inger Åkerman och Peter Nilsson
Ellen Jonsson känner sig nöjd med sin 5:e plats på SM
Det var mer än 600 startande på lördagen.
Prispallen i herrseniorer Thomas "Rosa Mössan" Larsson, Sveg, Anders "laxen" Axelsson, Ovansiljan, Jesper Dyberg, Nora Gyttorp.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.09 | 15:56

Firrens Telefonsvararen är för tillfället ur funktion.

...
30.05 | 20:38

Hellström kan inte komma på tisdag

...
06.01 | 09:02

Okay, då provar jag på Dammsjön idag, onsdag. Jag är själv så någon annan får gärna dyka upp och göra mig sällskap. Är man fler än 1 så blir det ju en tävling.

...
14.12 | 08:03

Medlem avgift hur har ni tänkt att göra

...
Du gillar den här sidan