Torsdagar 2021

Torsdagar 2021

 

 

Torsdagar 2021

Varje torsdag under vinter ordnar vi en pimpeltävling i Ludvikaområdet, förutsatt att det finns is som är säker. Vi börjar på Glaningen, Blötberget, när isen är bra.

Vi meddelar vart vi är på hemsidan, telefonsvararen (072-7198661) och på Grängesfirrens facebooksida.

Vi går ut 9.30 och bestämmer tävlingstid på plats beroende på vädret, normalt fiskar vi till 13.30.

Alla fiskar i samma klass !!

Alla får pris, kanske inte så märkvärdigt om det går bättre för andra. Pris för största fisk (här räknas även gädda, brax och ädelfisk, fast dom inte räknas i tävlingen), vi har också ett extrapris till bästa dam !!

Under perioden 7/1  -  11/3 2021, =  10 tävlingar, har vi våran torsdagsserie. Eftersom förra årets serie inte blev klar slår vi ihop den med årets 10 tävlingar. I fjol genomfördes 4 tävlingar.

Vi har beslutat att räkna dom 7 bästa tävlingarna av 14.  Om vi inte kan genomföra alla tävlingar räknar vi 7 tävlingar oavsett hur många det blir under 2021. Vi räknar Mittiveckannappet (4/3-21) som en vanlig tävling. På serien har vi tio fina penningpriser, beloppen beror på hur många vi blir i vinter.

Nu i coronatider måste vi ha speciella regler, vi skyddar oss så gått det går, håll avstånd vid start och prisutdelningar, på isen är det ju inga problem.  Hur vi gör vid invägningen har vi inte riktigt räknat ut ännu, men vi kommer säkert på något coronasäkert !! 

Vi kommer att ta emot kontanter, men då skall det vara jämna pengar (60,-), men vi vill att ni skaffar swish så använder vi det i största möjliga utsträckning. Priser kommer också att utbetalas via swish.  Startkorten har vi kvar när ni löst startavgift.  Vi vill också uppmana dig som vill deltaga, känner du dig lite krasslig, avstå dagens tävling med hänsyn till dina kamrater.

Vi har kvar våran ”bussresa”, men ingen vill åka buss p.g.a. corona. Istället blir det en lunchbuffé på Vanbo Herrgård någon torsdag framöver. Alltså efter en tävling på Barken med utgång från Vanbo Herrgård.

Alla är hjärtligt välkomna på våra pimpeltävlingar i vinter, nu väntar vi bara på att det skall bli fina isar !!!

Men vi måste reservera oss vart coronapandemin tar vägen och vilka restriktioner som kan komma framöver  -  det kanske inte blir någonting i vinter  -  men det skulle väl vara urtråkigt !!!!

Grängesfirrens torsdagskommitté

Lars N., Yngve, Rainer, Sven-Erik, Inger.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

nisse t | Svar 11.11.2020 09:35

vi kommer

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

15.09 | 15:56

Firrens Telefonsvararen är för tillfället ur funktion.

...
30.05 | 20:38

Hellström kan inte komma på tisdag

...
06.01 | 09:02

Okay, då provar jag på Dammsjön idag, onsdag. Jag är själv så någon annan får gärna dyka upp och göra mig sällskap. Är man fler än 1 så blir det ju en tävling.

...
14.12 | 08:03

Medlem avgift hur har ni tänkt att göra

...
Du gillar den här sidan