Historier/Roligt

Ha, ha, ha. Fniss!!!

Fiskeförsäljare.
En ung kille från en by i Norra Norrland flyttade till Stockholm och gick till ett stort köpcentrum för att söka jobb. Chefen för köpcentret undrar: Har du någon säljerfarenhet? Killen svarar: Nåååå, jooo, nok ha har ja jobbat som säljare hemma i skogarna. Eftersom chefen tyckte killen verkade trevlig och framåt bestämde han sig för att anställa honom. Du kan börja imorgon bitti sa han till killen. Jag kommer ner efter vi har stängt imorgon kväll och ser hur du har haft det på din första dag. Killen hade en tung dag, men till slut var den till ända. Efter stängningsdags kom så chefen ner som han lovat dagen innan. Hur många affärer gjorde du idag? frågade chefen. Killen svarade: En. Då blev chefen lite fundersam och sade Bara en!? Våra försäljare brukar normalt göra mellan 20 och 30 affärer på en dag. Hur mycket pengar rörde sig affären om? Killen svarade: 1 911 138 kr. Chefen blev mycket överraskad och sade: 1 911 138 kr!!! Vad sålde du då till honom? Killen svarade: Först sålde jag en liten metkrok. Sedan sålde jag en mellanstor metkrok. Därefter sålde jag en stor metkrok. Sen blev det ett metspö. När jag sedan frågade vart han skulle fiska någonstans svarade han att han skulle åka ner till kusten. Då sa jag att han skulle behöva en båt, så vi gick ner till båtavdelningen. Jag sålde honom den stora Baylinern med dubbla motorer. Därefter visade det sig att hans lilla Honda Civic inte fick dra den stora båten, så jag tog med honom till bilavdelningen och sålde honom den där 4-hjulsdrivna Chevrolet Tahoen. Chefen, som nu var i chocktillstånd sade... Så du menar alltså att en kille kom in för att köpa en metkrok och du lyckades sälja honom en båt och en bil???? Då svarade killen glatt: Nej, nej! Han kom in och skulle köpa tamponger till sin fru, och då sa jag att han lika gärna kunde åka och fiska, eftersom helgen ändå var förstörd!

Nybörjare inom pimpel.
Det var en gång en blondin som skulle lära sig pimpla. Hon köpte ett nytt pimpelspö, nya fina vinterkläder och en ny borr och gav sig ut på isen för att borra ett hål.
Plötsligt hörde hon en röst som sa: "Det finns ingen fisk under isen"
Blondinen hajade till, men tänkte "Jaha, då går jag några meter bort". Hon satte sig att borra ett nytt hål när hon än en gång hörde rösten:
"Det finns ingen fisk under isen"
Blondinen frågade spänt: "Är det Gud som talar!?"
Rösten svarade: "Nej, det är vaktmästaren i ishallen..."

Fiskefanatiker.
Anders och Pelle sitter i ekan ute under landsvägsbron och metar abborre då ett begravningståg passerar över bron. Pelle sliter av sig mössan och stirrar dystert ned i vattnet.
- Men Pelle, inte behöver du sluta fiska och ta av dig mössan för det där begravningssällskapet, säger Anders. - Nä, svarar Pelle, - men vi var i alla fall gifta i över trettio år.

Gäddmamman.
Det var då gäddmamman som var ute på jakt med gäddungen utanför vassen. Gäddmamman skulle lära sitt lilla "barn" som just lämnat yngelstadiet hur man överraskar ett tänkbart byte. De fick syn på ett stim med små-mörtar och hungern växte sig allt starkare.
-Titta nu på mig! Sa gäddmamman och innan gäddungen hann se hur det gick hade gäddmamman en fet och läcker brax i munnen.
-Nu är det din tur! Ropade gäddmamman till gäddungen. -Men försök bara fånga en liten mört så att du inte kväver dig, det vill jag inte vara med om.
Då svischade plötslig en stor gäddwobbler förbi!!!
-Mamma, mamma! Ropade gäddungen. -Vad var det för något?
-Hmphf..... sniffade gäddmamman. -Ja du, det var den där J"..v´la horan som drog iväg med din farsa!

Din rubrik

Din rubrik

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

20.09 | 09:36

gud så fin Simon var jag önska att han var mitt barn

...
25.05 | 16:57

Det är väl på sin plats att skriva om pikemaster i grängesfirrens forum! Folk tror ju att cupen är nedlagd Efter 2020 !!! Och nu 2022 blev det så! Brist på info

...
13.04 | 13:03

Blir det inget ÄGGNAPP i år på BYSJÖN ?

...
05.03 | 21:40

Grattis Janne 1 Janne Funestig Grängesfirren 12050 Gr
Borlängemästerskapen 5Mars 2022

...
Du gillar den här sidan